Hoogendam Installatie - 4

ONZE DIENSTEN

Hoogendam Installatietechniek heeft door opleiding en jarenlange ervaring een gedegen kennis en vakmanschap ontwikkeld. Daardoor zijn wij breed inzetbaar binnen de verschillende disciplines van de installatietechniek. Zowel voor particulieren als voor bedrijven zijn wij beschikbaar.

Hieronder treft u een overzicht van onze diensten; door op de kopjes te klikken wordt u doorgestuurd naar de pagina over het desbetreffende vakgebied. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, zo dat wij u goed van dienst kunnen zijn.

Hoogendam Installatietechniek: hoog in kwaliteit & techniek!

Elektriciteit

Hoogendam Installatietechniek legt het volledige elektriciteitsnetwerk aan in uw pand; zowel het plaatsen van een enkel stopcontact als het bouwen van een grotere groepenkast.

CV installaties

Voor plaatsing en onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en leidingwerk bent u bij Hoogendam Installatietechniek aan het juiste adres. In geval van een storing kunt u ons 24 uur per dag bellen.

Gas installaties

Hoogendam Installatietechniek heeft ruime ervaring in aanleg en plaatsing van gasleidingen voor keukens en gashaarden alsook voor aardgasmachinerie voor bijvoorbeeld hogedrukreinigers.

Water installaties

Naast het ontwerpen van waterinstallaties voor huishoudelijke en bedrijfsmatige toepassingen, plaatst en onderhoudt Hoogendam Installatietechniek deze. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

Inspectie Noodverlichting

Eens per jaar dient de noodverlichting in openbare gebouwen gecontroleerd te worden. Hoogendam Installatietechniek onderhoudt, inspecteert, vervangt noodverlichting, zodat u aan wet en veiligheidseis voldoet.

NEN 3140 inspecties

Hoogendam Installatietechniek is gecertificeerd om de verplichte jaarlijkse NEN 3140 inspecties uit te voeren op al uw machines en gereedschappen onder laagspanning. Neem contact op voor meer informatie.