Call Today 06-12055102
Snel contact
Offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk en snel een online offerte aan.


  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en zullen z.s.m. reageren.

  Ontwerp, aanleg en onderhoud van waterleidingen

  Naast het ontwerpen van waterinstallaties voor huishoudelijke en bedrijfsmatige toepassingen, plaatst en onderhoudt Hoogendam Installatietechniek deze. Onze storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar.

  of bel ons direct  06-12055102

  Hoogendam Installatietechniek ontwerpt waterinstallaties voor huishoudelijke en bedrijfsmatige toepassingen, legt deze aan en onderhoudt ze. De overheid heeft de regelgeving voor waterleidingen aangescherpt en zet in op duurzaamheid als het gaat om drinkwatergebruik en het verwarmen ervan. Hoogendam is op de hoogte van de laatste wetgeving op dit gebied en kan u voorzien van goed advies rond uw waterinstallaties.g

  Steeds meer mensen richten hun woning zo in dat zij er kunnen blijven wonen wanneer zij ouder worden. Vaak betekent dat een herinrichting van de badkamer of het verplaatsen ervan naar de begane grond. Hoogendam kan u helpen een goed ontwerp van de waterinstallatie te maken en zorgt voor de aanleg en aansluiting. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor aanpassingen die moeten worden gedaan in uw keuken en het plaatsen van waterontharders en waterontkalkers.

  Ook voor bedrijfsmatige toepassingen kunt u Hoogendam Installatietechniek inschakelen. Hierbij is te denken aan het ontwerpen, aanleggen en aansluiten van industriële hogedrukspuiten of wasstraten.

  Voor het verzorgen van periodiek onderhoud kunt u een voordeling contract afsluiten bij Hoogendam Installatietechniek. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Mocht u onverhoopt te maken hebben met een storing in uw waterinstallatie dan kunt ons 24 uur per dag bereiken op het mobiele telefoonnummer dat op onze website staat.

  Hoogendam Installatietechniek: hoog in kwaliteit & techniek!

  Meer informatie?

  Vraag gemakkelijk online een offerte aan!