Call Today 06-12055102
Snel contact
Offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk en snel een online offerte aan.


  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en zullen z.s.m. reageren.

  Over ons

  Over Hoogendam Installatietechniek.

  Na het afronden van zijn opleiding en het opdoen van een aantal jaren praktijkervaring, heeft Arwin Hoogendam in 2008 zijn eigen bedrijf opgericht: Hoogendam Installatietechniek. Juist door de ervaring die hij in de jaren daarvoor opdeed, leerde Arwin hoe hij het niet wilde. ‘Dat kan beter’ werd de motivatie voor het starten van zijn eigen onderneming.

  Onze ervaring

  Al meer dan 10 jaar ervaring.

  Het ‘dat kan beter’ vertaalt zich in het meedenken met de klant, vanaf het eerste moment. Het zoeken en vinden van de beste en mooiste oplossingen zonder daarbij de wensen van de klant uit het oog te verliezen, is een automatisme geworden. Het resultaat is dan ook maatwerk van hoge kwaliteit, met grote service geleverd.

  Hoogendam Installatietechniek wordt in heel Nederland ingezet, maar het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt in Noord-Nederland; daar bevindt zich dan ook de eigen werkplaats. Het meeste werk vindt echter op locatie plaats. Zowel in de werkzaamheden als in de locaties zit grote variatie: van het leggen van vloerverwarming in kleine badkamers tot het bouwen van verdeelkasten tot 900 Ampère in grote fabriekshallen. Brede inzetbaarheid, hoge kwaliteit, precies maatwerk en een goede communicatie maken dat het prettig samenwerken is en dat particulieren, aannemers en gemeentelijke instellingen Hoogendam Installatietechniek steeds weer opnieuw weten te vinden.

  Sinds 2015 is Hoogendam Installatietechniek een erkend leerbedrijf; Arwin vindt het belangrijk dat jonge mensen tot goed vakmanschap worden opgeleid en investeert daar graag in. Zo wordt het netwerk dat hij inmiddels heeft opgebouwd, regelmatig aangevuld met kundige vakmensen.

  Hoogendam Installatietechniek: hoog in kwaliteit & techniek!

  Meer informatie?

  Vraag gemakkelijk online een offerte aan!