Call Today 06-12055102
Snel contact
Offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk en snel een online offerte aan.


  Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en zullen z.s.m. reageren.

  Van gasmeter tot aansluitpunt

  Hoogendam Installatietechniek heeft ruime ervaring in aanleg en plaatsing van gasleidingen voor keukens en gashaarden alsook voor aardgasmachinerie voor bijvoorbeeld hogedrukreinigers.

  of bel ons direct  06-12055102

  Hoogendam Installatietechniek heeft een ruime ervaring met gasinstallaties. Voor diverse toepassingen leggen en plaatsen wij gasleidingen. Veiligheid en vakkundigheid staan bij ons voorop en dat is bij het aanleggen van gasleidingen, van gasmeter tot aan het aansluitpunt, van groot belang, in verband met de zeer lichte ontvlambaarheid van gas en het gevaar van koolmonoxidevergiftiging bij oude geisers en gaskachels.

  Bij particulieren gaat het vaak om het aanvragen, vergroten en/of verplaatsen van de gasaansluiting wanneer er een gashaard geplaatst wordt of een nieuw fornuis. Maar ook bij nieuwbouw wordt Hoogendam ingeschakeld voor het plaatsen van gasmeters en het aanleggen van gasleidingen.

  In de industrie verzorgt Hoogendam Installatietechniek ook gasinstallaties, hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld hogedrukreinigers die op aardgas werken.

  Waar het ook om gaat, Hoogendam zorgt voor een veilige aansluiting volgens geldende voorschriften. Mocht u onverhoopt te maken hebben met een storing, dan kunt u ons 24 uur per dag bereiken via het mobiele telefoonnummer op deze website.

  Hoogendam Installatietechniek: hoog in kwaliteit & techniek!

  Meer informatie?

  Vraag gemakkelijk online een offerte aan!